L’Ajuntament obre convocatòria d'ajuts escolars per al curs 2023-2024

Dimecres, 7 de juny de 2023

L’Ajuntament de Santpedor ha obert la convocatòria per a demanar els ajuts escolars. El termini de presentació de sol·licituds és del 13 al 30 juny de 2023, ambdós inclosos.

Els ajuts escolars són subvencions destinades a llibres, material i sortides escolars dirigides a alumnes empadronats/des al municipi de Santpedor que cursin segon cicle d’Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària obligatòria i que les seves famílies presentin necessitats socioeconòmiques.

L’Ajuntament de Santpedor destinarà aquest 2023 un total de 7.000€ per a la concessió d’aquestes subvencions. Les ajudes són una eina de suport econòmic als Serveis Socials Bàsics per minimitzar les conseqüències de les desigualtats socials existents.

La presentació de sol·licituds cal fer-la mitjançant la complementació de la sol·licitud i presentar-la a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) o electrònicament a través d’una instància genèricaÉs imprescindible adjuntar la documentació necessària a la sol·licitud (Consultar aquí). 

Darrera actualització: 7.06.2023 | 11:43