L'Ajuntament posa a disposició del jovent dos horts municipals situats al carrer Camí de les Arenes

Dimarts, 6 d'abril de 2021 a les 00:00

El projecte comunitari “L’hort jove”, impulsat pel Lokal de la Vila i la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Santpedor, encetarà aquesta setmana la primera edició amb l’objectiu de fomentar la cultura de la sostenibilitat i el foment d’un estil de vida saludable entre el jovent de Santpedor.

L’Ajuntament de Santpedor ha posat a disposició dels joves dos horts municipals situats al carrer Camí de les Arenes, al polígon industrial Santa Anna III. A través del projecte 'L'hort jove' les persones inscrites es trobaran un cop a la setmana per aprendre a cultivar diverses taules de cultiu i promoure el treball cooperatiu. Encara hi ha places disponibles!

Una persona docent estarà al cap davant del projecte, que comptarà amb trobades setmanals amb els diferents grups de joves d’entre 12 a 25 anys. L’hort jove pretén ser un espai intergeneracional on els més grans puguin introduir als més joves en el món de l’horticultura. Més enllà dels beneficis a nivel individual que pot aportar l’hort en el bestar físic i psicològic i el contacte amb la natura, el projecte també pretén ser un espai de millora de la cohesió social, reactivar la circulació de coneixements sobre agricultura entre la población jove i promocionar els circuits curts alimentaris.

Més informació a

lokaldelavila.blogspot.com

Whatsapp: 681325799

Mail: lokaldelavila@gmail.com

Instagram: @lokaldelavila

 

Darrera actualització: 06.04.2021 | 14:06