L’Ajuntament restringeix l’accés a l’àrea d’emergència per millorar l’ús que se’n fa

Dilluns, 12 de desembre de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament de Santpedor ha habilitat els darrers mesos una nova àrea d’emergència just al costat d’on és ara, tancada i amb accés restringit per als veïns i veïnes de Santpedor. A partir del 9 de gener, només s’hi podrà accedir amb la targeta electrònica de cada domicili.

L’àrea d’emergència està pensada únicament per aquells casos on no es pot utilitzar el porta a porta i per casos d’emergència i excepcionals però no per a un ús normalitzat. A l’inici del porta a porta, l’any 2004,  l’Ajuntament va decidir que l’àrea d’emergència fos d’accés lliure, però la decisió estava supeditada a que se’n fes un bon ús. Tot i que bona part dels veïns i veïnes de Santpedor l’utilitzen correctament, s’han detectat conductes incíviques continuades en el temps que fan impossible mantenir-la neta i fer una bona gestió dels residus. Per això, a partir del 9 de gener l’accés serà restringit i, llevat d’excepcions, només s’hi podrà accedir 15 vegades l’any.

Com aconseguir la targeta?

Durant el mes de desembre es farà arribar una carta als veïns i veïnes adreçada a les persones que viuen al domicili. Amb aquesta carta, correctament emplenada, s’haurà d’anar a recollir la targeta a la mateixa àrea d’emergència (carrer de la Rasa, 56) del 9 al 31 de gener, de dilluns a divendres entre les 9 del matí i les 8 del vespre. Passat aquest període, caldrà anar a recollir la targeta a l’oficina del reciclatge. Totes les persones que no rebin la carta, hauran de posar-se en contacte amb l’oficina de reciclatge directament. Recordem que l’oficina està oberta de dilluns a divendres d’11 a 13h i dijous de 16 a 19h (santpedor@corpcld.com o al 938273319).

 

Darrera actualització: 12.12.2022 | 11:07