L'alumnat del curs de Català i Coneixement de la societat catalana visita la Biblioteca en una activitat programada en el marc de la formació del Servei de Primera Acollida

Divendres, 7 de juny de 2024

Les alumnes del curs de Català inicial (45 h) i el mòdul C de Coneixement de la societat catalana (15 h) han visitat la Biblioteca de Santpedor aquesta setmana, en una activitat programada dins de la formació que ofereix el Servei de Primera Acollida que tindrà la seva continuïtat el setembre.

La directora de la Biblioteca, Mireia Vilez, ha compartit amb elles els recursos gratuïts que s’ofereixen a l'equipament com el préstec de llibres o els clubs de lectura. A la Biblioteca i aprofitant el context de Festa Major, la regidora de Drets Socials, Marijó Aubarell Cruz, ha regalat el mocador amb l’escut de Santpedor.

El curs és una aposta que fa la regidoria per tal de promoure la inclusió al poble de les persones nouvingudes. “Al llarg del curs, han assolit coneixements i eines que els han estat útils per guanyar confiança i autonomia en el seu dia a dia”, explica la regidora. I afegeix; “es tracta de recursos imprescindibles perquè es puguin desenvolupar i sentir-se integrades al poble”.

Totes les persones que han fet el curs obtindran un certificat de l’Ajuntament de Santpedor.

Per a més informació sobre cursos o grups de treball, us podeu informar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santpedor de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous de 17 a 19 h.

Darrera actualització: 6.06.2024 | 14:28