L’Aula socioeducativa amplia l’horari per poder atendre més infants i millorar la qualitat del servei

Dijous, 1 de desembre de 2022 a les 00:00

L’aula socioeducativa de Santpedor ampliarà a partir d’aquesta setmana el seu horari d’atenció per a poder atendre més infants i millorar la qualitat del servei.

L’Ajuntament ha incorporat una treballadora més a l’Aula i això permetrà reforçar l’atenció i ampliar l’horari fins a final d’aquest curs. El canvi farà possible tenir grups més reduïts per edat i necessitats específiques i, a més, donarà més marge i flexibilitat a les famílies per a compaginar amb les extraescolars.

Com a novetat, els divendres s’atendrà a infants amb necessitats de lectura i repàs a la Biblioteca municipal de 17h a 20h amb prèvia inscripció amb l’objectiu de reforçar necessitats importants de lectura detectades en els infants.

L’Aula Socioeducativa forma part dels Serveis Socials Bàsics i és un espai obert als nens i nenes empadronats a Santpedor amb els quals es realitza una tasca de suport, acompanyament i socialització juntament amb un treball individualitzat i familiar per afavorir la seva inclusió.  Entre els valors que s’hi engloben hi trobem el suport a l’escolarització, el reforç i millora en la lectura, el desenvolupament d’habilitats social i emocionals o el foment d’una educació integral, entre d’altres.

Darrera actualització: 01.12.2022 | 09:36