L'Aula Socioeducativa tanca el primer trimestre amb 25 nens i nenes i inversió en material informàtic

Diumenge, 20 de desembre de 2020 a les 00:00

L'Aula Socioeducativa de Santpedor tanca el primer trimestre d'aquest curs amb 25 nens i nenes. El centre que, com la resta d'activitat, s'ha vist afectat per la Covid19 va reobrir portes a l'octubre després de set mesos de tancament i ha pogut reprendre el seu funcionament. Durant aquest primer trimestre s'han adquirit dos ordinadors que durant unes setmanes es van cedir a l'institut per poder cedir als alumnes que per motius econòmics i socials no podien disposar d'un aparell i per tant, es veia dificultada la seva labor educativa fins que els ordinadors portàtils del departament d'Educació arribessin a l'Institut. A hores d'ara, i resolt aquest impàs, els dos portàtils es faran servir a l'Aula Socioeducativa.

L'Aula forma part dels Serveis Socials Bàsics i és un espai obert als nens i nenes empadronats a Santpedor amb els quals es realitza una tasca de suport, acompanyament i socialització juntament amb un treball individualitzat i familiar per afavorir la seva inclusió. 

El funcionament dins de l'aula s'ha hagut de reajustar a la nova situació actual, treballant amb grups més reduïts, amb la mascareta obligatòria com marca la normativa, hàbits de temperatura i desinfecció a l'entrar i sortir de l'Aula així com de tots els materials i espais que han estat utilitzats. Durant totes aquestes setmanes no s'ha donat cap cas positiu de Covid-19 i s'ha pogut funcionar amb normalitat.

El tancament d'aquest espai per vacances de Nadal ha anat precedit de l'arribada del Tió de Nadal i de regals per al centre que permetran noves opcions de joc, aprenentatge i il·lusió. 

Darrera actualització: 20.12.2020 | 22:13