L’escola La Serreta de Santpedor fa un intercanvi amb alumnes de La Bressola coincidint amb la diada de Sant Jordi

Dimecres, 24 d’abril de 2024
  • Infants de 3r i 4t de primària van conviure dos dies coneixent el poble i compartint la llengua i la cultura.

Uns 40 alumnes de l’Escola Associativa de la Catalunya Nord La Bressola van fer un intercanvi amb alumnes de La Serreta de Santpedor coincidint amb la diada de Sant Jordi.

Infants de 3r i 4t de primària van conviure dos dies coneixent el poble i compartint la llengua i la cultura. L’alumnat va fer una visita a l’Aiguamoll de la Bòbila i van participar en jocs de llengua i contes tradicionals, entre altres activitats.

El mateix dia de Sant Jordi, van visitar la Biblioteca Pare Ignasi Casanovas i la directora els va fer una explicació i els va regalar dos llibres per a cada una de les classes que van fer la visita. Després, van donar una volta pel barri antic per veure les parades de llibres i roses.

A més, aprofitant que els alumnes de La Serreta fan un projecte treballant l’època medieval, els santpedorencs i santpedorencs els van preparar un itinerari i els van explicar curiositats sobre la plaça Gran, la plaça de la Font i la de l’Església.

Aquests tipus d’intercanvis culturals enriqueixen els coneixements, tant intel·lectuals com personals, dels alumnes, i posen en valor la cultura i llengua catalana.

Darrera actualització: 24.04.2024 | 13:13