L’Estiu Jove tancarà el 31 de juliol amb el 9è concurs de grups de música jove i Strombers com a artista convidat

Divendres, 23 de juliol de 2021 a les 00:00

El casal de joves Lokal de la Vila tancarà el proper dissabte 31 de juliol l’Estiu Jove 2021 amb el Concurs de Grups de Música Jove al pàrquing de Cal Llovet a partir de les 20h i amb Strombers com a grup convidat.

La situació sanitària obliga a extremar les mesures i, tal com marca el PROCICAT, no es podrà ballar, caldrà seguir el concert des de la cadira i amb mascareta. S’haurà de mantenir la distància de seguretat entre el públic i no estarà permès entrar menjar i beguda al recinte del concert. Per a poder-hi assistir cal inscriure’s al Lokal de la Vila, presencialment o per telèfon i omplint les dades en aquest formulari.

El 9è concurs de grups de música jove s’havia de celebrar fa un any però es va posposar a causa de la pandèmia. Ara, els grups finalistes del concurs (MayOneDay, Trasttokats i La Social Disfunktion) tindran l’oportunitat de tocar davant del públic i en el mateix escenari que Strombers. Les votacions per escollir grup guanyador de la 9a edició es faran online a través d’aquest enllaç.

Està previst que els concerts finalitzin a les 12 de la nit. 

Darrera actualització: 23.07.2021 | 12:51