L’exposició Part i Art aplega centenars de persones al Convent de Sant Francesc

Dilluns, 13 de març de 2023 a les 00:00

Santpedor ha celebrat aquest cap de setmana bona part dels actes del Dia de les Dones, amb l’exposició Part i Art com a plat fort. L’acte inaugural va ser divendres a la tarda i durant tot el cap de setmana centenars de persones han passat pel Convent de Sant Francesc a visitar-la i a gaudir de les diferents activitats organitzades al voltant de les dones i el part.

L’exposició ha estat fruit d’un projecte artístic que han compartit els darrers mesos artistes locals coordinats per l’entitat Santpedor Art i Creació, amb la col·laboració de l’Ajuntament i a partir d’una iniciativa de la Casa de naixements Migjorn, que juntament amb l’associació 9 Món va iniciar fa tres anys un moviment artístic sobre el part com a motiu de creació social i artística.

L’exposició és una mostra del part en diferents tècniques artístiques i de la mà d’artistes santpedorenques que des de l’expressió artística mostren aquest moment tan trascendent de la vida. Al voltant de l’exposició s’han organitzat diferents activitats al llarg del cap de setmana, com ara la xerrada Parts Feliços, a càrrec de Montse Catalán i Àngels Bonet, un espectacle de dansa performativa a càrrec de Nadia Cegarra, Goretti Ribas, Anna Mª de Blas i Judit Pardo, i una lectura de poesia i micro obert a càrrec d’un grup de dones.

Santpedor també ha acollit la xerrada d’art curatiu, a càrrec de Josefa Casas, i el dinar popular organitzat pel grup de dones Ressò, dins els actes del Dia de les Dones.

Darrera actualització: 13.03.2023 | 09:59