L'IES d'Auro se suma als actes contra el canvi climàtic

Dimarts, 26 de març de 2019 a les 00:00

L'IES d'Auro es va sumar en un acte a la plaça Gran al moviment ecologista estudiantil liderat per la noia dueca Greta Thunberg. Un acte per reivindicar la necessitat de promoure accions des de tots els àmbits que freni el canvi climàtic i asseguri un futur millor per al planeta que han d'heretar els nostres fills i nets. Durant tota la setmana, l'institut va promoure accions per fomentar l'ús responsable del transport, anar més en bicicleta i a peu. També el centre va repartir un embàs de roba per embolicar els entrepans conegut com el boc and rol,  de manera que no es facin servir plàstic ni paper de plata per portar l'entrepà de l'esmorzar.

Les noies i els nois d’Eso de l'Institut IES d'Auro es van sumar divendres dia 15 de març al moviment internacional "YOUTH FOR PLANET"que va iniciar la jove sueca Greta Thunberg. Ho van fer en un acte reivindicatiu durant el qual van llegir un manifest de la mateixa Greta i també van fer un llistat de propostes per treballar contra el canvi climàtic des de l'àmbit local. Entre les propostes hi havia; 
✅ disminució de L’IBI per a les persones que tenen plaques solars
✅ venda a granel a les botigues amb preus inferiors per estimular que la gent porti de casa el seu envàs 
✅ escombraries dividides en diferents sectors del reciclatge
✅ ús d’envasos retornables
✅ ampliar la xarxa de carril bici
L'alcalde va recollir les propostes i va assegurar que mirararn des de Santpedor d'implementar les accions que siguin possibles. Les noies i els nois d'ESO també van escriure  els seus desitjos per cobrir un gran taulell de maneres de treballar amb petits gestos contra el canvi climàtic. l'acte que es va enregistrar completament ja el podeu trobar al canal youtube de l'Ajuntament clicant aquí.

Darrera actualització: 26.03.2019 | 13:11