Llibert Fortuny i Mireia Farrés obren el Cicle de Música al Convent de Santpedor aquest diumenge

Dijous, 11 d'abril de 2019 a les 00:00

El cicle compta amb tres concerts diferents: el d’aquest diumenge amb el duet de Fortuny i Farrés; el 12 de maig amb un concert de la coral local Escriny amb  l’Orquestra Terrassa 48; i el 19 de maig amb un nou concert del Cor Francesc Valls. Les entrades estan a la venda i es poden adquirir abonaments per al cicle que enguany duplica el nombre de concerts en cartell. Per comprar les entrades cal clicar aquí.

Santpedor porta un any més el cicle de Música al seu magnífic auditori del Convent de Sant Francesc aquesta primavera. Enguany el programa té tres propostes diferents, una de les quals es farà en dos concerts en dies diferents. Les propostes tenen noms propis com el saxofonista Llibert Fortuny i la trompetista santpedorenca Mireia Farrés i les propostes de música clàssica amb doble concert de la Coral Escriny i l’Orquestra Terrassa 48 i el concert que ofereix per primer cop a Santpedor el Cor Francesc Valls.

 Diumenge, l’estrena és a les 19h. Des de feia temps s’anava al darrera de la participació al cicle que organitza l’Ajuntament de Santpedor de la trompetista local Mireia Farrés i finalment oferirà un vibrant concert en format duet amb el saxofonista Llibert Fortuny. La seva és una actuació esperada i s’espera que plena de sorpreses.

Al maig, la cita és doble. Hi ha dos concerts, el primer la passió segons Sant Marc de Johann Sebastian Bach amb la Coral Escriny i l’Orquestra Terrassa 48. El concert també és a les 19h i permet reunir novament en aquest cicle la coral local i l’Orquestra Terrassa 48 després d’interpretar fa dos anys el Rèquiem de Mozart, sota la direcció de Marc Reguant. Les dues formacions porten ara un altre dels grans compositors de tots els temps en una de les seves peces més desconegudes però més interessats: la passió segons Sant Marc amb la reconstrucció de Robert Koolstra. Els solistes també són els mateixos que van interpretar el Rèquiem: la soprano Belén Barnaus, la mezzo soprano Eulàlia Fantova, el tenor Aniol Botines i el baix Lluís Calvet. El mateix concert es repetirà al mes de juny tancant el cicle. Serà el diumenge 2 de juny en sessió matinal, a les 12h del migdia.

I finalment la tercera proposta és el concert de música sacra a capella amb el Cor Francesc Valls. Una formació coral consolidada al llarg de 15 anys amb una trajectòria de cor professional amb residència fixa a la Catedral de Barcelona i també, des del 2017 posant la música a les misses internacionals que cada diumenge al matí se celebren a la sagrada Família.

Abonaments per als 3 concerts ja a la venda

L’Ajuntament ha posat a la venda les entrades per al cicle amb la possibilitat de comprar també abonaments als tres concerts a preus més assequibles i per a vendre aquestes entrades es pot fer directament a l’ajuntament o bé online reservant seient i entrada. La plataforma és codetickets i s’hi pot accedir directament a la següent adreça: https://entradas.codetickets.com/entradas/ajuntamentdesantpedor. També hi ha un accés directe a la web de l’Ajuntament de Santpedor.

Darrera actualització: 11.04.2019 | 13:43