L’oficina de turisme programa una visita a la Font de les Escales

Dijous, 23 de març de 2023 a les 00:05

El proper dissabte 1 d’abril l’Ajuntament obrirà l’accés a la Font de les Escales per a poder-la visitar. Es podrà fer amb inscripció prèvia i en grups de 10 persones, amb torns cada mitja hora entre les 10h i les 12.30h.

La Font de les Escales està documentada per primer cop l'any 1291 i ubicada al subsòl de la plaça de la Font. És la font més antiga del poble i va ser fins al 1909 l'únic punt d'aprovisionament d'aigua del poble a part dels pous. La visita anirà a càrrec de la historiadora i tècnica de turisme i patrimoni de l’Ajuntament de Santpedor, Mireia Vila.

La visita s’engloba dins la iniciativa de les regidories de turisme i patrimoni de donar a conèixer els atractius del poble a través del servei regular de visites i rutes guiades dels elements patrimonials, naturals, històrics i emblemàtics de Santpedor. Les visites es fan cada primer dissabte de mes i coincideixen amb el mercat de proximitat i el mercat de la rampoina que organitza l’Ajuntament i que tenen lloc a la plaça Gran U d’Octubre.

INSCRIPCIONS AQUÍ

Darrera actualització: 22.03.2023 | 14:24