Millora de l’accessibilitat i nova zona de jocs infantils a la plaça de la Pau

Dijous, 22 d'abril de 2021 a les 00:00

L’Ajuntament de Santpedor està fent obres de millora general a la plaça de la Pau des de la setmana passada. Es tracta d’una actuació que preveu millorar l’accessibilitat i la seguretat així com també ampliar la zona infantil amb nous equipaments.

Per una banda, s’estan fent millores als accessos del parc i les zones contigües. S’està urbanitzant el xamfrà de la plaça de la Pau amb el carrer Consell dels trenta, un espai on fins ara no hi havia vorera i el parc delimitava directament amb la calçada. Aquesta actuació preveu ampliar l’espai del parc i a la vegada millorar la zona d’aparcament d’aquest carrer. També es retiraran alguns arbustos i es substituiran amb tanques per millorar la visibilitat a la cantonada amb el carrer Roger de Flor.

Per altra banda, les actuacions a la plaça de la Pau volen millorar la zona infantil i fer-la més inclusiva. Per això, es faran canvis i adaptacions per fer-lo més accessible i es complementarà el parc amb una nova àrea de jocs.

Està previst que les actuacions s’allarguin fins al mes de maig. Les obres de millora a la plaça de la Pau van en la línia de l'aposta de la regidoria de Via Pública per millorar la seguretat i l'accessibilitat a punts clau del poble. 

 

 

Darrera actualització: 22.04.2021 | 11:31