Nova data per participar a l’Escape room pels carrers de Santpedor

Dimecres, 7 d'abril de 2021 a les 00:00

Arran de l’alta demanda per a participar a l'Escape Room, l'Ajuntament ha decidit ampliar un dia més l'activitat. Ara, a més del dissabte 10 d’abril, també s’hi podrà participar el diumenge 11 d’abril des de les 11 del matí fins a les 7 de al tarda en grups bombolla de màxim 6 persones i amb inscripció prèvia.

Els carrers de Santpedor es convertiran en l’escenari d’un Escape room ambientat a l’any 1918. Els participants tindran 40 minuts per aconseguir desactivar una bomba a través d’enigmes, proves i pistes per resoldre el cas a temps. El futur de Santpedor està a les mans dels més hàbils, qui se’n sortirà?

La iniciativa, de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament amb la col·laboració d’Audire, té per objectiu ser una proposta d’oci per als joves que aporti també coneixement del poble i la seva història. Es recomana que els participants siguin de 1r d’ESO en endavant i cal fer inscripció prèvia gratuïta a través d’aquest enllaç: https://www.entrapolis.com/entradas/escape-santpedor-joves

Els grups que aconsegueixin desactivar la bomba amb el menor temps tindran premi. El grup que quedi en primera posició podrà gaudir d’un dinar i els que quedin en segona i tercera posició, d’un esmorzar.

 

Darrera actualització: 07.04.2021 | 09:48