Obertes les inscripcions a l'oferta formativa per a adults del curs que ve

Dijous, 11 de juliol de 2019 a les 00:00

Fins el proper 31 de juliol es poden formalitzar les inscripcions del programa de formació contínua per a majors de 16 anys, així com també als tallers de formació i lleure i als cursos organitzats al Lokal de la Vila. Els interessats poden adreçar-se a l'Ajuntament en horari d'oficines (de 8 a 14h). 

L'Ajuntament posa a disposició de les persones de més de 16 anys una nova oferta de l'aula d'adults d'anglès, català i informàtica amb fins a 9 nivells diferents d'anglès, tres nivells de català i sis grups diferents d'informàtica. El nombre màxim d'alyumnes per grup és de 12 excepte la informàtica que és de 6. L'oferta de cada grup dependrà de les places disponibles. Tots els alumnes inscrits a català o anglès que no facin iniciació hauran de passar una prova de nivell el dia 5 de setembre a les 18h a la Capella de sant Andreu. També fins al 31 de juliol cal inscriure's per als tallers de ceràmica: Tai-txi, zumba, gimnàstica per a majors de 65 anys o bé per al cicle de caminades per a majors de 65 anys o pensionistes.Excepte el de ceràmica que el mínim de participants és de 5 i el màxim de 12, per a la resta de tallers el mínim per a fer l'activitat és de 10 i el màxim de 30. El cicle de caminades no té un múinim però si un màxim de 60 participants.

Per la seva banda, el Lokal de la Vila també ha presentat la seva oferta de cursos oberts a tothom amb prioritat per als joves. En l'oferta existent hi ha grup de conversa, curs de teatre musical, curs de pre-monitor i de monitor d'activitats de lleure, curs d'iniciació a la guitarra, de ganxet, de DJ, de primers auxilis, de coreografies i de cuina jove. 

 

Darrera actualització: 11.07.2019 | 12:54

Imatges

Oferta tallers Cursos del Lokal de la Vila