Periodisme i art visual, dues exposicions per a tot el cap de setmana de Fita

Dissabte, 28 de setembre de 2019 a les 00:00

Divendres a la tarda, a les 6 es va inaugurar a la Biblioteca Pare Ignasi Casanovas l'exposició sobre els 40 anys del diari Regió7. Dues hores més tard l'obertura era de l'exposició Vi_suals, una mostra d'art visual sobre el vi i la terra que vesteix d'art l'espai del Convent de Sant Francesc per la Fira. Però per a diumenge fins a 4 exposicions més es podran visitar a diferents espais de Santpedor.

L'art està agafant cada cop més protagonisme per la Fira de Sant Miquel. Divendres es van obrir dues de les exposicions que es poden visitar més dies. Per un costat, es va inaugurar amb la presència del director del diari Regió7 Marc Marcé, una mostra amb les principals portades i informacions dels 40 anys de vida del diari de la catalunya Central. L'alcalde Xavier Codina va elogiar la feina d'una publicació que ha acompanyat les nostres vides i que vertebra el territori. Marcé al seu torn va agrair l'interès dle municipi per acollir aquesta mostra en l'aniversari del diari. L'exposició es pot veure fins l'11 d'octubre a la sala 1 d'octubre de la Biblioteca Pare Ignasi Casanovas.

També divendres es va obrir  l’exposició Vi_suals al Convent. Una mostra artística fantàstica en un entorn immillorable. L'obertura va permetre conèixer de primera mà el significat de les peces i fotografies exposades de la mà de molts dels seus autors. Es pot visitar durant el cap de setmana de la Fira de Sant Miquel gràcies a Ajuntament de Manresa, a TAula d’Artistes Visuals, Cine Club Manresa, el SAC i la DO Pla de Bages. 

I demà diumenge de Fira moltes més exposicions amb una mostra de talla barroca de Tomàs Fernández a la nau organitzada pel Cercle artístic santpedor i al mateix espai l'exposició haikus sense llum a càrrec del SAC, Santpedor Art i Creació amb diferents interpretacions artístiques inspirades en la lum reclosa del llibre de poemes de Ferran Cerdans Serra. 

A la Capella de Sant andreu es podran veure l'exoposició de ceràmica i les obres del concurs de pintura ràpida. També l'espai de la Boite Lennon al carrer dels Arcs hi haurpa música, art i degustacions.

Darrera actualització: 28.09.2019 | 21:02