Recta final de les obres d’urbanització del Mirador de Montserrat

Divendres, 31 de març de 2023

Aquesta setmana han finalitzat les actuacions a les voreres i moviment de terres dels carrers Llorer i camí de Vallbona, que suposen la recta final de les obres del Mirador de Montserrat. Està previst que en el proper mes i mig es procedeixi a l’asfaltat i les cunetes, que tancarà l’últim bloc del projecte.

La primera fase de les obres va portar el clavegueram al Mirador, després de la construcció del col·lector d’aigües residuals i deixant el sistema operatiu perquè totes les finques es puguin connectar a la xarxa. La segona fase ha pavimentat els carrers Xiprer, Til·ler, Eucaliptus, Freixe, Llorer i Camí de Vallbona i va començar l’estiu passat.

Un cop finalitzada properament la pavimentació dels carrers Llorer i camí de Vallbona, el Mirador serà un sòl urbà consolidat i amb tots els serveis. L’actuació suposarà la culminació d’un projecte iniciat el 2014 i que ha tingut un cost de més de quatre milions d’euros, finançat amb quotes urbanístiques dels veïns i veïnes i amb aportacions de l‘Ajuntament.

Darrera actualització: 31.03.2023 | 13:42