Reparteixen a diferents centres del poble les primeres 55 viseres fetes amb impresores 3D

Dissabte, 4 d'abril de 2020 a les 00:00

S'han distribuit  al personal de les 2 residències, al CAP Santpedor i també al personal del Servei d'Atenció Domiciliària (SAD).
Un col•lectiu de Santpedor s'ha organitzat i dóna suport a la iniciativa que al Bages s'organitza per donar abastiment a la UCI d'Althaia i a l'hospital de Sant Andreu principalment.
Cada poble funciona de manera autònoma. A Santpedor, a hores d'ara hi ha 6 impressores 3D que produeix el suport que va al cap, hi ha altra gent que busca material i altres que fan l'ensamblatge. Les peces produides amb les impressores 3D s'ensamblen amb les gomes que permeten subjectar la pantalla darrera les orelles i també amb els plàstic transparets DINA4 que fan la funció de pantalla. (cliqueu per saber més).

Aquestes pantalles són personals i es poden reutilitzar sempre després de fer-ne una desinfecció. El que es fa més malbé són les gomes però les gomes es poden canviar.
L'Ajuntament col.labora amb aquesta iniciativa com també fa amb les mascaretes amb la compra de material. Però es fa una crida a tothom que vulgui participar ja sigui perquè pot cedir material o bé disposa d'una impressora 3D.

Si hi voleu participar, us expliquem com fer-ho?

👉🏻Si algú vol imprimir es pot unir a aquest grup de telegram:

https://t.me/print3d_SANTPEDOR_covid19

👉🏻Si algú disposa de material o en vol comprar i fer-nos el arribar

🙏🏻NECESSITEN:🙏🏻

- Filament PLA de 1,75 per fer viseres.
- Làmines d’acetat DINA4 o DINA3 i ja les tallarem.

Us adjuntem imatges del lliurament aquest matí de les viseres amb pantalla i un protocol de com se n'ha de fer el manteniment.
Recordeu que la millor prevenció és el confinament. #Santpedortotsacasa

Darrera actualització: 07.04.2020 | 23:40