Santpedor acull aquest divendres l'espectacle d'humor GOSSIS dins del circuit de preestrenes de Testimoni Escènic

Dilluns, 8 d’abril de 2024

Arriba l'espectacle d'humor GOSSIS aquest divendres a Santpedor, interpretat per Emma Bassis i dirigit per Judit Martín.

Gossis agafa el món dels gossos com a excusa per fer un espectacle d'humor molt personal on ells seran els protagonistes. L'obra s'interpretarà divendres 12 d'abril a la Nau amb entrada gratuïta.

Sinopsi: Sabíeu que a Barcelona hi ha registrats més gossos que nens de 0 a 12 anys segons el registre de veterinaris del 2022? I que hi ha aproximadament 900 milions de gossos al món i que 200 milions no tenen llar? Que Barbara Streisand va clonar el seu gos per sempre tenir el mateix i que el youtuber Brent Rivera es va gastar 18.000 euros en construir una caseta pel seu gos? Doncs GOSSIS no parla de res d’això, però agafa el món dels gossos com a excusa per a fer un espectacle d’humor molt personal on ells en seran els protagonistes.

Aquesta PREESTRENA és part del Circuit de preestrenes TESTIMONI ESCÈNIC organitzat conjuntament entre Cal Gras – Residència i la Xarxa de Pobles Creatius amb l’objectiu de donar suport a la creació.

Darrera actualització: 8.04.2024 | 12:37