Santpedor acull dissabte la projecció del curt “No vull ser un heroi” per conscienciar sobre el càncer infantil

Dilluns, 22 de gener de 2024
  • El curtmetratge inclou el cas de l’Abril, una santpedorenca que va superar la leucèmia quan era petita.
  • La projecció es farà el dissabte 27 de gener a les 19 h, al Convent de Sant Francesc, amb entrada lliure.

El curtmetratge documental “No vull ser un heroi” neix arran del conte infantil que porta el mateix nom i que es basa en casos reals de nens i nenes amb càncer. Un projecte solidari dirigit per Joan Paüls, impulsat per l’ONG MUA Solidaris, i acompanyat de la Generalitat i de l’hospital Sant Joan de Déu.

Un dels personatges que ha servit d’inspiració per al conte i posteriorment, per la pel·lícula, és el de l’Abril, una santpedorenca que va passar per un procés de càncer quan era ben petita i que finalment va poder superar. Dissabte ella i l’actriu que la interpreta, també seran a l’Auditori del Convent de Santpedor per veure la projecció.

Es tracta d’un projecte solidari sobre el càncer infantil que té al darrere moltíssima gent implicada. Primer va començar en format conte i ara es pot veure l’adaptació a la pantalla, per seguir així el seu camí, donar visibilitat i despertar consciències.

“No vull ser un heroi” es podrà veure el dissabte 27 de gener a les 19 h al Convent de Sant Francesc, amb entrada lliure. Podeu veure el tràiler aquí.

 

Darrera actualització: 22.01.2024 | 15:28