Santpedor acull l’entrega dels premis Drac, un certamen literari impulsat per l’Escola Jeroni de Moragas

Dijous, 25 de maig de 2023 a les 00:00

Aquest matí la Capella de Sant Andreu ha acollit l’entrega dels premis Drac, un certamen literari impulsat per l’Escola Jeroni de Moragas d’AMPANS i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santpedor i la cooperativa Abacus.

La temàtica d’enguany era el còmic i el jurat, format per periodistes, il·lustradors i membres de la comissió organitzadora, ha escollit les dues propostes guanyadores. L’entrega del premi als grups guanyadors d’aquesta primera edició dels premis Drac ha anat a càrrec del subdirector de l’Escola Jeroni de Moragas, Eduard Mata, el regidor d’educació de l’Ajuntament de Santpedor, Agustí Comas, i la responsable de la botiga Abacus de Manresa, Lis Escolà. El premis són vals per a material escolar a l’Abacus Manresa i les llibreries de Santpedor.

Es tracta de la primera edició dels premis Drac, que l’escola Jeroni de Moragas va començar fent a nivell intern i que ara ha fet extensiu a la Xarxa educativa de Santpedor i Castellnou de Bages. El proper mes de juny publicarà les bases per a la 2a edició del certamen, que obre a la participació de tots els centres educatius.

Darrera actualització: 25.05.2023 | 13:16