Santpedor aprofita aquest mes per reordenar i repintar els aparcaments de la Ronda Sant Pere

Dijous, 27 d'agost de 2020 a les 00:00

Aquest mes d’agost, l’equip de manteniment ha repintat passos de vianants i reordenat alguns espais que havien generat queixes veïnals. L’Ajuntament està fent un estudi de mobilitat per implementar nous canvis.

L’equip de manteniment de l’Ajuntament de Santpedor està ultimant aquest mes treballs de manteniment de pintura en senyalització viària dels carrers de Santpedor. En aquest marc, s’ha aprofitat per a fer una reordenació de l’aparcament al tram de la Ronda Sant Pere comprès entre la rotonda del carrer camí de Llussà fins a la carretera de Navarcles (Polígon Industrial Les Verges), una de les accions més destacades en la senyalització al municipi aquest mes.

Els treballs consisteixen en l’augment de l’amplada útil dels vials de circulació, estrenyent la franja d’aparcament, de tal manera que els vehicles aparquin en filera. Aquesta actuació millorarà la seguretat en la circulació rodada al tractar-se d’una zona industrial força transitada que combina la circulació de vehicles de gran tonatge amb turismes, incrementant la visibilitat i seguretat dels conductors i vianants, tenint en compte que és una zona força concorreguda en determinades franges horàries al haver-hi un gimnàs. Per altra banda, es senyalitzaran noves zones d’aparcaments en els carrers perpendiculars de la Ronda i s’obrirà novament un tram del Carrer de les Escoles, que actualment té el pas barrat a vehicles.

Amb aquesta actuació es materialitzarà una millora més relacionada amb l’augment de la seguretat i del manteniment de l’espai públic del municipi, una de les premisses de l’actual legislatura. També s’efectuarà la nova senyalització viària del Mirador de Montserrat, una vegada finalitzada la primera fase d’urbanització corresponent al desplegament de la xarxa de clavegueram.

Actualment el regidor de Mobilitat i Via Pública, Albert Espinalt, impulsa un estudi de mobilitat global del municipi, prestant especial atenció a algunes zones amb complexitat afegida, i es preveu que en els propers mesos es portin a terme actuacions puntuals que comportin una millora en la circulació, la seguretat i l’accessibilitat dels carrers del municipi.

Darrera actualització: 27.08.2020 | 13:27