Santpedor celebrarà el proper diumenge i dilluns la festa de Santa Anna

Dilluns, 19 de juliol de 2021 a les 00:00

Un any més arriba la festa de Santa Anna, enguany també marcada per la situació sanitària però amb actes adaptats a les mesures i sense perdre l’essència de la festa.

Els actes s’encetaran diumenge amb el repic de campanes a càrrec de les Campaneres de Santpedor a les 19.30h. Seguidament, a la plaça Gran U d’Octubre com ja és tradició, l’Alcalde entregarà l’ofrena a Santa Anna al rector de Santpedor i de la bandera de la vila a l’entitat portadora. També es farà el lliurament dels premis del concurs de Balcons florits 2021 i la renovació del vot a Santa Anna, a més del repartiment del punt de llibre col·leccionable.

La festa de Santa Anna comptarà amb una mostra de cultura popular a càrrec de les entitats de Santpedor, que es farà a la mateixa plaça Gran U d’Octubre. Hi participaran els Castellers de Santpedor, la colla gegantera, la colla bastonera Els Picarols, els Bous de Foc i l’Associació Cultural Popular Escoles de Santpedor. Seguidament hi haurà el concert de Sant Jaume, organitzat per la llar d’avis Ca l’Arola, amb el grup Xarop de Nit.

El dilluns, dia de Santa Anna, a les 7 del matí la caminada popular sortirà de l’ermita de Sant Francesc per portar l a bandera i l’ofrena fins a Santa Anna. A les 8.30h hi haurà repic de campanes a càrrec de les campaneres de Santpedor. Davant l’ermita es farà una missa en honor a Santa Anna i a la tarda, visita i cant dels goigs. Seguidament hi haurà concert de sardanes i música per cobla amb la cobla Els Lluïsos. Durant tot el dia hi haurà servei de trenet gratuït fins a l’ermita de Santa Anna.

Consulteu el programa d’actes aquí.

*Tots els actes estan subjectes a les mesures que s’estableixin en matèria de salut pública pel PROCICAT.

Darrera actualització: 19.07.2021 | 12:20