Santpedor celebrarà la Diada amb actes repartits durant tot el cap de setmana

Dijous, 2 de setembre de 2021 a les 00:00

Els actes de l’11 de setembre a Santpedor començaran el divendres 10 i s’allargaran fins diumenge 12 de setembre, amb acte institucional, un concert de sardanes, repic de campanes i la projecció d’un documental.

La vigília de la Diada nacional de Catalunya a les 6 de la tarda es donarà el tret de sortida als actes de l’11 de setembre a Santpedor, amb un acte reivindicatiu davant la tanca de Cal Jorba i al costat del camp de futbol vell. Un acte organitzat per l’ANC i el Consell Local per la República de Santpedor i Castellnou de Bages i amb la participació del es entitats del  poble. A les 8 a la plaça Gran U d’Octubre es farà l’acte institucional, amb la lectura del manifest, parlaments i el cant dels segadors. Seguidament hi haurà un concert de sardanes i música de cobla amb la Cobla Ciutat de Girona.

Dissabte 11 de setembre l’ANC ha organitzat autobusos que surten a les 14.30h de Cal Llovet per assistir a la concentració convocada a Barcelona. Els tiquets pel bus es poden comprar a les llibreries L’Horitzó i Timbaler i costen 10€. A les 17.14 les Campaneres de Santpedor faran el repic de campanes per la Independència.

El diumenge 12 s’ha programat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castellnou de Bages, la projecció del documental per les rutes dels maquis: “Els últims passos de Ramon Vila Capdevila”. Serà al Convent de Sant Francesc a les 7 de la tarda i no cal inscripció prèvia.

Darrera actualització: 02.09.2021 | 14:14