Santpedor celebrarà la verema amb un joc de pistes interactiu al Sindicat

Dimecres, 21 de setembre de 2022 a les 00:00

El cap de setmana 1 i 2 d’octubre, l’oficina de turisme de Santpedor ha programat l’escape room ‘La revolta dels rabassaires’, un joc de pistes interactiu coincidint amb l’època de verema. L’activitat, per a grups de 3 a 5 persones, és gratuïta però cal inscripció prèvia aquí

El joc trasllada els participants a l’any 1923 per posar-los a la pell dels i les vinyaires de Santpedor i enfrontar-los al repte de fer una verema, combatre els terratinents i omplir la bota de vi. S’hauran de resoldre diferents proves físiques i desxifrar enigmes a través d’un app i un mòbil per grup, tot plegat dinamitzat per personatges caracteritzats com a santpedorencs i santpedorenques de fa cent anys.

Dissabte i diumenge 1 i 2 d'octubre
Sessions dissabte a les 11h i a les 17h
Sessió diumenge a les 11h
Durada de l'activitat: 1 hora 30 minuts
Punt d'inici: Plaça del Sindicat

La proposta s’engloba dins la iniciativa de les regidories de turisme i patrimoni de donar a conèixer els atractius del poble a través d’un servei regular de visites i rutes guiades dels elements patrimonials, naturals, històrics i emblemàtics de Santpedor. La visita coincideix sempre amb els dissabtes de plaça, cada primer dissabte de mes, que compten amb el mercat de proximitat i el mercat de la rampoina a la plaça Gran U d’Octubre.

Darrera actualització: 21.09.2022 | 08:42