Santpedor dóna dues caixes plenes de mascaretes per al camp de refugiats de Mória, a Grècia

Dijous, 1 d'octubre de 2020 a les 00:00

Santpedor ha donat dues caixes de mascaretes reutilitzables de tela confeccionades pel voluntariat del poble a l’entitat Rowing Together. Es tracta d’una entitat sense ànim de lucre que va nèixer amb l’objectiu d’ajudar allà on fes més falta. La iniciativa és d’un grup de persones que es van conèixer a Lesbos (Grècia) col·laborant amb distintes organitzacions que treballen amb els refugiats que arriben a l’illa.

En aquests moments l’ONG ha fet una crida urgent d’ajuda per a les dones del camp de refugiats de Mória (Grècia) on recentment hi va haver un incendi. Aquest és el camp de refugiats més gran de Grècia i també d'Europa i on prop de 13.000 persones feia anys que hi malvivien, privades de creuar qualsevol frontera de la Unió Europea malgrat que la majoria fugen de conflictes tan crus com el de Síria o el de l'Afganistan. 

Es recull material higiènic femení: tovalloletes humides, sabó íntim, tovalloles petites de tela, compreses, preservatius, lubricants, mascaretes reutilitzables de tela. Fins demà divendres es pot portar material contactant al telèfon 680921847 i fins el 8 d’octubre als punts de recollida més propers. Consulteu comunicacion@rowingtogether.org

Darrera actualització: 01.10.2020 | 12:29