Santpedor enceta aquest dijous la Festa Major 2022

Dimarts, 7 de juny de 2022

L’Ajuntament i la comissió de festes, amb el suport de les entitats i les Penyes, han programat un calendari d’actes per a tots els públics que tindran lloc del 9 al 13 de juny.

El tret de sortida el donarà dijous el pregó institucional a càrrec de la jove promesa de l’esport català, la santpedorenca Maria Costa, a 2/4 de 8 del vespre a la Capella de Sant Andreu. A partir d’aquí s’encetaran cinc dies de programació amb activitats que no es podien celebrar des de fa més de dos anys a causa de la pandèmia.

Retornen els actes al carrer, l’entrada de penyes i colles a la plaça, els concerts i espectacles musicals i les activitats i propostes infantils, entre d’altres. En destaquen els tradicionals concerts enguany amb les orquestres Maravella i Montgrins, un espectacle de màgia, un espectacle d’electropercu, cercaviles amb la xaranga Kriptonita i música en directe a Cal Llovet amb Dalton Bang, Animal Show i l’orquestra Tropical. També a Cal Llovet hi ha programats DJ’s amb l’entitat La Boîte Lennon i DJ Arzzet per omplir la franja de 21 a 23h i arribar així a tots els públics.

La cultura popular tindrà gran pes en aquesta Festa Major, amb la trobada de Bous de Foc de Catalunya, prevista per dissabte a la tarda i dins la commemoració dels 40 anys de l’entitat Bous de Foc de Santpedor, la matinal de cultura popular de diumenge a càrrec de les entitats del poble, la mostra a la plaça i el castell de penyes durant l’encassacada del Timbaler i un concert d’electrogralla a càrrec de Roger Andorrà.

CONSULTEU EL PROGRAMA D'ACTES AQUÍ

Darrera actualització: 7.06.2022 | 10:36