Santpedor ha acabat de vacunar als majors de 80 i vacuna ara les persones de 79 a 76 anys

Dimarts, 13 d'abril de 2021 a les 00:00

Les persones majors de 80 anys i els seus cuidadors així com persones amb grau de dependència 3 residents a Santpedor ja han rebut la primera dosi de la vacuna Pfizer.

La campanya va començar a finals de febrer a aquest sector de població, començant pels més dependents, i des del CAP Santpedor es preveu finalitzar-la els propers dies amb les últimes segones dosis que falten per administrar.

Des de la setmana passada s’ha iniciat també la vacunació amb Pfizer de les persones de 79 a 76 anys, que es seguirà portant a terme aquesta setmana de manera desescalada. El personal del CAP es posarà en contacte amb les persones que hagin de rebre la dosi donant-los cita prèvia per anar-se a vacunar. Recordem que NO cal trucar al CAP sinó que seran els professionals els que es posin en contacte amb els veïns i veïnes directament.

La campanya es porta a terme a Cal Llovet per poder-la realitzar amb totes les mesures de seguretat i prevenció. Des de l’Ajuntament es dona tot el suport necessari perquè l’equip de professionals del CAP pugui dur a terme la tasca amb seguretat.

 

Darrera actualització: 13.04.2021 | 11:37