Santpedor inaugura el nou edifici de l'escola La Serreta amb la presència de la consellera de la Presidència, el Conseller d’Educació, l’Alcalde i el regidor d'Educació

Divendres, 24 de febrer de 2023 a les 00:00

Aquest divendres 24 de febrer ha quedat oficialment inaugurat el nou edifici de l’Escola La Serreta de Santpedor, que es va posar en funcionament aquest principi d’any, en un acte obert a tota la ciutadania.

A les 4 de la tarda dos infants, acompanyats per la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, el conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray i l’Alcalde de Santpedor, Xavier Codina, han descobert la placa inaugural de l’edifici sota la mirada dels alumnes del centre. Seguidament s’han fet els parlaments al gimnàs en presència de totes les famílies i obert a tota la ciutadania, on tres alumnes de sisè han conduït l’acte d’inauguració. Hi ha intervingut la consellera de la Presidència, el conseller d’Educació consellers, l’Alcalde, el director de La Serreta, Guifré Dalmau, dos exalumnes del centre i un grup d’alumnes de sisè. Per cloure l’acte s’ha fet un berenar popular i jocs de Kapla i fusta al pati.

Prèviament a la inauguració, la consellera de la Presidència i el conseller d’Educació s’han reunit amb les direccions dels diferents centres educatius del municipi i la comitiva ha fet una visita a les noves instal·lacions del municipi, amb la presència de la delegada del Govern a la Catalunya central, Montse Barniol, l’Alcalde, Xavier Codina, i el regidor d’Educació, Agustí Comas.  

Darrera actualització: 24.02.2023 | 18:06