Santpedor inaugura una exposició inspirada en el part, amb la participació d’artistes locals

Divendres, 10 de març de 2023 a les 00:05

Santpedor ha inaugurat aquesta tarda l’exposició ‘Part i Art’ al Convent de Sant Francesc, dins els actes del Dia de la Dona, amb una vuitantena d’assistents. 

L’exposició és fruit d’un projecte artístic que han compartit els darrers mesos artistes locals coordinats per l’entitat Santpedor Art i Creació, amb la col·laboració de l’Ajuntament i a partir de la iniciativa de la Casa de naixements Migjorn, que juntament amb l’associació 9 Món va iniciar fa tres anys un moviment artístic sobre el part com a motiu de creació social i artística.

L’exposició mostra el part en diferents tècniques artístiques i de la mà d’artistes santpedorenques que des de l’expressió artística mostren aquest moment tan trascendent de la vida. La inauguració d’aquesta tarda ha anat acompanyada de la xerrada ‘Parts feliços’, a càrrec de Montse Catalán i Àngels Bonet. Demà està prevista un espectacle de dansa performativa i una lectura de poesia.

El programa del Dia de les dones també compta aquest cap de setmana amb una xerrada d’art curatiu, un dinar popular i un ball. L’exposició es podrà visitar durant tot el cap de setmana al Convent de Sant Francesc, en horari de 12 a 14h i de 17 a 20h dissabte i de 10 a 14h diumenge. L’alumnat dels centres educatius del municipi ja l’ha pogut visitar aquesta setmana en exclusiva dins els actes amb motiu del 8 de març.

Darrera actualització: 10.03.2023 | 19:56

Imatges