Santpedor organitza aquest cap de setmana diversos actes solidaris amb La Marató de TV3

Dilluns, 13 de desembre de 2021 a les 00:00

Aquest proper diumenge 19 se celebra La Marató de TV3, enguany dedicada a la salut mental. Per aquest motiu, Santpedor ha organitzat diversos actes per recaptar fons i contribuir així a la sensibilització i la recerca.

Els actes solidaris seran el dissabte 18 i el mateix diumenge 19 de desembre. Els Castellers de Santpedor han organitzat dissabte al matí els pilars per la Marató, que faran a diverses places i carrers del poble. El Centre Excursionista 2x2, per la seva banda, organitza el ja tradicional Camina-Corre-pedala, amb sortida a les 9h del matí des de la plaça del Sindicat. El preu per participar-hi és de 5€, que es donaran íntegrament a La Marató. Diumenge, la Colla de geganters i grallers de Santpedor ha organitzat una matinal de tallers familiars amb gegants al pàrquing de Cal Llovet, es disposarà d’una urna on tothom podrà dipositar-hi els donatius. A la tarda a Cal Llovet està programat l’espectacle de dansa ‘El 25 de desembre serà Nadal?’ a càrrec del Casal Cultural dansaires manresans. El preu de l’entrada serà de 5€, amb recaptació íntegra per La Marató de TV3.  

Segons dades de La Marató, els problemes de salut mental afecten una de cada quatre persones en algun moment de la vida, amb un elevat impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn. La campanya té com a objectiu divulgar i sensibilitzar sobre la salut mental, i contribuir així a la normalització i visibilitat social d'aquests trastorns.

Darrera actualització: 13.12.2021 | 09:47