Santpedor organitza la Setmana del Jubilat amb una desena d’activitats del 7 al 14 de maig

Dimarts, 25 d’abril de 2023

La llar d’avis Ca l’Arola, amb el suport de l’Ajuntament, organitza una setmana d’activitats adreçades a la gent gran del poble. La Setmana del Jubilat serà del 7 al 14 de maig i inclou activitats lúdiques diverses.

El tret de sortida serà el diumenge 7 de maig amb el ball de tarda a Cal Llovet, amb el músic Enric. El dilluns 8 de maig a les 10.30h a Cal Llovet està prevista una classe de gimnàstica, eurodance i ball en línia i a les 18h, Quina i pica-pica i actuació musical amb el grup Xirois.

El dimarts 9 de maig serà el torn de la llar d’avis, que faran el “Xou dels avis de Ca l’Arola” a les 6 de la tarda a Cal Llovet. El dimecres 10 de maig està prevista una visita al Celler El Molí de Collbaix, i per participar-hi cal inscripció prèvia a la llar d’avis. El dijous 11 de maig a les 6 de la tarda a Cal Llovet hi haurà l’actuació del grup de la tercera joventut de Sant Fruitós de Bages i divendres 12 a la mateixa hora i també a Cal Llovet, ‘La volta al món als 80 anys’, a càrrec del grup de teatre de l’Esplai d’Artés.

El dissabte 13 de maig a les 6 de la tarda a Cal Llovet s’ha programat l’espectacle teatral ‘El sospitós habitual’, a càrrec del grup de teatre Paranys. Una comèdia amb barreja d'humor negre i joguina còmica, on es posa de manifest fins a quin punt de desesperció pot arribar un home innocent que se sap sospitós. El diumenge 14 de maig es posarà punt i final a la Setmana del Jubilat amb el ball de tarda amb Lucky Luck, a les 6 a Cal Llovet. El 20 de maig com a cloenda la llar d’avis Ca l’Arola ha organitzat un dinar de germanor a les 2 del migdia a Cal Llovet. Cal inscripció prèvia a la llar d’avis.

Darrera actualització: 25.04.2023 | 09:48