Santpedor prepara una nova visita teatralitzada a la vila medieval per aquest dissabte 4 de maig

Dimecres, 1 de maig de 2024

L’Oficina de Turisme de Santpedor ha programat una nova visita gratuïta teatralitzada a la vila medieval per aquest dissabte, coincidint amb el Santpedor en Flor.

Es faran dues visites que començaran a Cal Clarassó i acabaran a la Capella de Sant Andreu. Una serà a les 10 h i una altra a les 11.30 h, i cal inscripció prèvia.

Els personatges ficticis de Francesc de Perellós, Constança de Pròixida i Berenguer ça vila, acompanyaran al grup de visitants en un recorregut pel centre històric de Santpedor.

Durant una mica més d’una hora, faran un viatge al passat a la vila de Santpedor del segle XIV, per descobrir un dels llegats més importants del Bages. Podran conèixer un dels set portals que tenia la muralla, el Palau Reial, l’Església de Sant Pere d’Or, la plaça de la Font (sense baixar a la Font de les Escales) i la Capella Sant Andreu, tot ampliant la història del poble.

La visita s’engloba en un programa de rutes guiades que es fan cada primer dissabte de mes de forma totalment gratuïta. Per a participar-hi cal inscriure’s a través del formulari al web de l’Ajuntament de Santpedor.

Inscripcions aquí. 

 

Darrera actualització: 3.05.2024 | 20:05