Santpedor proposa un concurs a Instagram per celebrar el Carnestoltes 2021

Divendres, 29 de gener de 2021 a les 00:00

La situació actual i les mesures marcades pel PROCICAT no fan possible la celebració dels tradicionals actes que es porten a terme amb motiu de Carnestoltes.

L’Ajuntament proposa un concurs d’Instagram com a alternativa a la celebració dels tradicionals actes que es porten a terme al poble amb motiu de Carnestoltes. La situació actual de pandèmia i les mesures marcades pel PROCICAT no fan possible celebrar la ruta del Bakalau, la rua i el ball de dissabte, el Carnestoltes infantil i el concurs de caldo per penyes, entre d’altres actes programats anys anteriors. 

La proposta de l’Ajuntament és que els santpedorencs i santpedorenques segueixin amb la tradició de disfressar-se per celebrar el Carnestoltes i ho comparteixin a través d’Instagram amb l’etiqueta #Carnestoltes2021santpedor i mencionant el perfil de l’Ajuntament @ajsantpedor. Els participants podran optar a un lot de productes de comerç local si són els guanyadors d’una de les tres categories: infantil fins a 12 anys, adult a partir de 12 anys, i de grup amb màxim 6 persones si no són convivents.El concurs estarà obert del dijous 11 al diumenge 14 de febrer de 2021, ambdós inclosos, i el veredicte del jurat es farà públic el 17 de febrer. Les persones que hi vulguin participar poden consultar les bases del concurs al web de l'Ajuntament. 

L'Ajuntament també anima els vilatans i vilatanes de Santpedor a guarnir els balcons i aparadors durant els dies de Carnestoltes per fer més visible la tradició tot i la situació actual. 

 

Darrera actualització: 16.02.2021 | 11:03