Santpedor s’adhereix a la Setmana Europea de la prevenció de residus

Divendres, 19 de novembre de 2021 a les 00:00

Del 22 al 28 de novembre de 2021 se celebra la Setmana Europea de la prevenció de residus, impulsada des de l’Agència de Residus de Catalunya i amb el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea. L’objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus. 

L’Ajuntament de Santpedor s’ha adherit a la Setmana Europea de Prevenció de Residus i durant la setmana farà accions de conscienciació a la ciutadania per fomentar reciclatge per avançar cap al residu zero. L’escola Riu d’Or, per la seva banda, ha organitzat dues recollides de residus a l’entorn del municipi amb els alumnes de 5è de primària.  

La 13a edició de la Setmana Europea posa el focus en el binomi comunitat circular, comunitat sostenible, treballem plegats per un planeta residus zero! La idea és inspirar noves accions per canviar l’hàbit de consum i productiu de la societat, i apel·lar a la responsabilitat compartida que hi ha darrere de la prevenció de residus i el paper important que tenim totes les persones i comunitats locals per a reduir la seva generació.

Darrera actualització: 19.11.2021 | 14:10