Santpedor s’adhereix al manifest de Ca la Dona per una vida digna i en llibertat a l’Afganistan

Divendres, 20 d'agost de 2021 a les 00:00

Davant la situació de violència d’aquests darrers dies a l’Afganistan, l’Ajuntament de Santpedor s’ha adherit al manifest de Ca la Dona per manifestar el rebuig total a les violències que s’estan duent a terme contra la població civil afganesa i per expressar la solidaritat amb les dones de l’Afganistan.

El manifest, al que s’han adherit múltiples entitats i organitzacions, exigeix als respectius governs de la comunitat internacional que utilitzin tots els mecanismes polítics necessaris per posar fi a les violències a l’Afganistan i a la comunitat europea, al govern espanyol i al govern català l’immediat reconeixement d’asil polític per a les persones que fugen de l’Afganistan i el seu acolliment especialment a les dones i nenes afganeses. El manifest de Ca la Dona denuncia i rebutja qualsevol forma d’opressió, repressió i violència contra les dones afganeses i exigeix que els recursos econòmics siguin per tenir cura de la vida de les persones i no per armament.

L’Ajuntament de Santpedor s’ha adherit al manifest rebutjant qualsevol tipus de vulneració dels drets fonamentals de les persones.

Darrera actualització: 20.08.2021 | 09:08