Santpedor s’uneix amb 13 municipis més de la Catalunya Central per donar suport a la creació de projectes artístics, culturals i creatius

Dijous, 24 de de març de 2022 a les 00:00

14 municipis de la Catalunya central, entre ells Santpedor, s’han unit per donar suport a la creació de projectes artístics, culturals i creatius a través de la Xarxa de pobles creatius, impulsada per la residència d’artistes Cal Gras d’Avinyó i com a continuació de les iniciatives culturals  amb les quals Santpedor ja estava adherit.

Aquesta setmana s’ha fet la presentació de la iniciativa, de la qual pengen el Circuit de Preestrenes Testimoni Escènic, el Festival TEST i una sèrie de projectes visuals, socials i didàctics que s’estan desenvolupant com el ‘Camins d’anada’, que Santpedor va ser un dels primers pobles a desenvolupar-lo.

A Santpedor ja s’han programat pels mesos de maig i juny dues propostes dins el cicle Testimoni Escènic.

La Xarxa de pobles creatius es compromet a aportar una ajuda econòmica, cedir espais municipals i també programar i fer difusió dels projectes artístics que neixin d’aquesta iniciativa. catorze municipis de 4 comarques diferents. Els 14 municipis són: Avinyó, Artés, Balsareny, Callús, Gironella, Santa Maria d’Oló, Navarcles, Navàs, Prats de Lluçanès, Sallent, Sant Feliu Sasserra, Santpedor, Sant Salvador de Guardiola i OTP Cabrianes.

Darrera actualització: 24.03.2022 | 13:53