Santpedor suspèn la Festa Major 2020 a causa de la COVID-19

Dimecres, 29 d'abril de 2020 a les 00:00

Com a alternativa, el consistori prepara una festa popular del confinament amb música, concursos i activitats a les xarxes. Les restriccions en actes massius també impedeixen la celebració de la revetlla de Sant Joan i obliga a suspendre el Cicle Convent.

La necessitat de garantir la salut i el benestar dels veïns i veïnes de Santpedor i les restriccions dictades pels governs central i català per evitar la propagació de la COVID-19 han obligat l'Ajuntament a cancel·lar la Festa Major prevista de l'11 al 15 de juny. 

El consistori lamenta haver de prendre aquesta decisió excepcional però, per davant de tot, prioritza la salut i el benestar de la gent de Santpedor. De moment no se sap amb certesa com es farà el desconfinament. Però, tal i com han avançat els governs central i català, els propers mesos de maig i juny no es podran celebrar actes multitudinaris com és el cas de la Festa Major de Santpedor o la revetlla de Sant Joan. També s'ha hagut de cancel·lar el Cicle Convent previst per ara al maig i juny.

Malgrat tot, l’àrea de Cultura de l’Ajuntament ha començat a treballar en l’organització d’una festa popular del confinament amb la idea de mantenir un clima de festa tot i les restriccions i reactivar i ajudar la cultura i la vida del nostre poble. Per això ja s'ha començat a treballar en aquest programa alternatiu que posarà les xarxes socials al centre, com a canals que ens permetin promoure concursos, actuacions musicals en directe o la difusió d'altres activitats enregistrades prèviament. 

Darrera actualització: 29.04.2020 | 10:58