Santpedor viurà aquest mes de maig una nova edició del Cicle Convent, amb Manel Camp i Barcelona Rock Strings

Dimecres, 27 de d’abril de 2022 a les 00:00

El Convent de Sant Francesc acollirà aquest mes de maig una nova proposta del Cicle Convent, amb Manel Camp i Barcelona Rock Strings com a protagonistes. Les entrades ja estan a la venda a Codetickets i a les oficines de l'Ajuntament de Santpedor. 

El cicle de música, que té per objectiu difondre la música clàssica al territori en un escenari inigualable, integra enguany dos espectacles, programats pels dies 8 i 22 de maig a les 6 de la tarda. Les entrades es poden comprar per separat o bé un abonament pels dos concerts. 

La Flor Romanial – 8 de maig a les 18h

Una cantada amb text adaptat d’Aina Dols i música de Manel Camp omplirà de música el Convent amb la participació dels cors dels alumnes de l’Escola Municipal de Música de Santpedor i la Coral Vint&Sing de l’Escola de Música Ireneu Segarra de Palma de Mallorca. Els instrumentistes seran de l’Escola de Música Esclat de Manresa, l’Escola de Música d’Artés i l’Escola Municipal de Música de Santpedor.

Barcelona Rock Strings – 22 de maig a les 18h

Quintet de corda amb arranjaments propis per reviure l’època daurada del rock interpretada amb instruments clàssics. Tribut a la cultura rock reinterpretant les cançons de grups com Led Zeppelin, AC/DC, Queen, Iron Maiden, Guns'n'Roses o Metallica. Combinació de l’energia i l'expressivitat del rock amb la delicadesa i excel·lència de la música clàssica.

Darrera actualització: 27.04.2022 | 08:22