S’obre el termini per sol·licitar la col·locació de parades per Sant Jordi

Dimecres, 29 de març de 2023 a les 00:00

L’Ajuntament de Santpedor ha obert el termini per a sol·licitar la col·locació de parades de venda de roses i llibres al municipi pel dia 23 d’abril, Diada de Sant Jordi.

Les persones o entitats que vulguin sol·licitar-ho, ho poden fer telemàticament a través d’una instància genèrica fins al dia 12 d’abril.

Qui ho pot sol·licitar?

• Els establiments destinats a la venda de llibres i flors, els quals desenvolupen la seva activitat a Santpedor, es poden col·locar davant mateix del seu establiment, o bé en el lloc pel qual disposin expressament d’autorització municipal.

• Els centres educatius de Santpedor, les entitats, associacions, agrupacions i altres col·lectius registrats al REM poden fer venda de roses, llibres i material divulgatiu, sempre que estigui relacionat amb temes propis de les entitats i/o associacions respectives. Aquestes parades no es poden situar davant de floristeries o llibreries.

• Els autors i autores residents a Santpedor, poden posar parada dels seus propis llibres

La prioritat per triar lloc d’ubicació, seguirà l’ordre de data de sol·licitud de la llicència, excepte en aquells supòsits en què es justifiqui de forma clara la necessitat i conveniència d’ubicació de la parada en un lloc específic.

Darrera actualització: 29.03.2023 | 11:45