Torna una altra tarda de jocs en família a Santpedor aquest divendres amb la presentació del llibre ‘Un món de colors’ de Locigronet

Dimarts, 14 de maig de 2024

Bombolles de sabó gegants, jocs de taula i la presentació del llibre d’ Un món de colors que dona visibilitat al col·lectiu LGTBIQ+ al món rural; ompliran l’exterior de Cal Clarassó aquest divendres 17 de maig a partir de les 17.30 h.

Persones d’edats diverses, grans i petites, llegiran en veu alta algunes de les històries del llibre Un món de colors, escrit i il·lustrat per Locigronet, basat en vivències autobiogràfiques de persones del col·lectiu LGBTIQ+ i d’altres de ficcionades. Les escoles de Santpedor podran comptar amb un exemplar del llibre un cop feta la presentació. Divendres a la tarda també hi haurà jocs d’habilitat i punteria, bombolles de sabó gegants, jocs de taula i una zona amb photocall.

L’activitat reivindica tres jornades: el 15 de maig, Dia Internacional de les Famílies; el 17 de maig Dia Internacional contra la LGBTI-fòbia; i el 28 de maig, Dia Internacional del Joc.

 

Darrera actualització: 17.05.2024 | 09:22