Tot a punt per celebrar el Carnestoltes aquest cap de setmana a Santpedor

Divendres, 9 de febrer de 2024

Santpedor viurà tres dies de Carnestoltes aquest cap de setmana 9, 10 i 11 de febrer. Us podeu descarregar el programa aquí.

La Comissió de Penyes ja ho té tot a punt per encetar la festa avui divendres amb l’Empescada a les 20 h a la plaça Gran U d’Octubre i la ruta del Bakalau acompanyada amb la xaranga Tsunami. El recorregut començarà a les 21.15 h des de l'Aston i seguirà per La Panxa, La Font, Núria, Cala Cocoba, Pizzeria Timbaler. Acabarà a Cal Llovet amb DJ RICHARD WIDMARK. Els tiquets per la ruta es podien comprar fins ahir dijous a les llibreries del poble. També es podran comprar alguns tiquets al moment.

El dissabte se celebra el 9è Concurs d’Escudella, també a càrrec de la Comissió de Penyes de Santpedor, que començarà a les 10 del matí a la plaça Gran. A les 14 h hi haurà el dinar i el tast per part del Jurat. És important que cada colla es porti el seu material. Allà mateix es diran els premis per a la millor disfressa de la ruta i millor escudella. Des de l’Ajuntament i la Comissió de Penyes es recomana que totes aquelles colles que participin en el Concurs d’Escudella es portin l’aigua de casa i evitar netejar els estris del caldo a la font de la plaça de l’Ajuntament, per evitar gastar més aigua del que és necessari i no embussar la font.

A la tarda es farà la Rua de Carnestoltes amb el Leru Leru i el DJ Lerele. La concentració serà a les 18 h a la ronda Sant Pere amb carrer Núria, i l’inici de la rua serà a dos quarts de 7 a la plaça Catalunya.

El recorregut de la rua serà des de la plaça Catalunya direcció carrer Núria, seguint pels carrers Monjo, Pons Grau, Privilegis, Verge de Juncadella, Monjo, Timbaler del Bruc, Muralla de Manresa, Passeig, Ample, Dr. Vila, Vell, Verge de Juncadella i Roger de Flor per acabar a la zona de Cal Llovet. Si plou, es farà una festa de disfresses a Cal Llovet.

A Cal Llovet, hi haurà botifarrada i música amb Wateke Parties. Es podran comprar tiquets anticipadament a la llibreria L’Horitzó i a Cal Llovet després de la Rua.

El ball de Carnestoltes serà a partir de dos quarts d’1 de la matinada a Cal Llovet, amb l’entrega de premis a les millors disfresses. Posteriorment, començarà el concert amb el grup de versions Allioli i final de festa amb DJ. Gami.

Per tal de participar en el concurs de disfresses, caldrà inscriure’s a les Oficines de l’Ajuntament o bé el mateix dissabte a la plaça Catalunya de 17 a 18.30 h. Podeu revisar les bases del concurs aquí.

El Carnestoltes infantil serà diumenge 11 de febrer a les 11.30 h amb la concentració dels i les participants a la plaça de la Font, que acompanyats del Leru Leru i DJ. Lerele arribaran fins a Cal Llovet, on es farà l’espectacle familiar El viatge del Leru Leru amb Manelutti i Cia. El recorregut de la rua infantil serà des de la plaça de la Font i seguirà pels carrers Santa Anna, Ample, Doctor Vila, Vell, Monjo, Juncadella, Roger de Flor, fins a arribar a Cal Llovet. En cas de pluja, es farà festa de disfresses a Cal Llovet.

Consulteu les afectacions al trànsit aquí.

Darrera actualització: 9.02.2024 | 13:36