Tot a punt per celebrar la Festa Major de Santpedor

Dimecres, 5 de juny de 2024

Santpedor ja ho té tot a punt per celebrar la seva Festa Major. Del 6 al 10 de juny omplirà els carrers del poble i tindrà la novetat de la Zona Jove, a l’exterior de Cal Clarassó, amb activitats dirigides al jovent d’entre 12 i 16 anys, els dies 8, 9 i 10.

El tret de sortida el donarà el pregó institucional a càrrec de la infermera del CAP, Berta Rodoreda-Pallàs, dijous a les 19.30 h a la Capella de Sant Andreu. Un discurs que es podrà seguir en directe per YouTube.

Avui dimecres, la programació de Festa Major ja engega motors amb l’assaig del Castell de penyes i de la Flashmob i el Sopar i concert amb el senyor Napiut a la placeta del Born Ferran Gallart Salas.

El regidor de Fires i Festes, Jordi Rojas Grané, preveu una Festa Major "amb activitats molt diverses, per intentar acontentar a tots els públics i que és possible, també, gràcies a la participació i col·laboració de les comissions i entitats del poble".  Afegeix, a més "l'aposta d'enguany d'un nou espai per a joves d'entre 12 i 16 anys, una iniciativa molt demanada per les famílies i jovent del poble". L'alcalde de Santpedor, Agustí Comas i Guitó, convida "a les santpedorenques i santpedorencs a participar de tots els actes i a viure amb alegria, civisme i respecte una de les festes més esperades de l'any".

La programació inclou activitats familiars com el Futbolí humà o el correfoc infantil de dissabte. Diumenge al matí, hi haurà la mostra d'entitats i cercavila i la festa infantil amb Jaume Barri. Durant la tarda de diumenge, els santpedorencs i santpedorenques podran gaudir un any més de la festa Holy; o bé també podran veure l'espectacle de teatre i circ Karoli.

Tot plegat, un cap de setmana llarg de festa i concerts dijous amb Mitjanit, divendres amb DJ Boîte Lennon, Xaranga Tsunami i DJ Gami; dissabte amb l’orquestra Maravella, DJ Arzzett i Les que Faltaband; i diumenge amb Orquestra Blanes, Xaranga Tsunami, Anaïs Vila, 4 Cat, i l’Orquestra Tropical.

Us podeu descarregar el programa complet aquí: https://www.santpedor.cat/288-temes/festa-major-2024/

Darrera actualització: 5.06.2024 | 12:35