Comunicació

La regidoria de Comunicació treballa per transmetre i comunicar als vilatans els projectes i les activitats que l'Ajuntament porta a terme des de les diferents àrees municipals.

Des del servei de premsa s'elabora el butlletí municipal “L’informatiu” i la revista d’Or, que es distribueixen gratuïtament a totes les llars de Santpedor, i es treballa també en d'altres publicacions i campanyes d'informació que promouen les regidories.
Des d'aquesta regidoria es porten a terme un conjunt d'activitats periodístiques i comunicatives destinades a mitjans de comunicació locals, comarcals i nacionals. Aquesta funció d'enllaç informatiu es concreta en la redacció de notes i convocatòries de premsa i en l'atenció telefònica als periodistes i mitjans de comunicació. Durant l'any es presenten als mitjans iniciatives locals com la Fira de Sant Miquel, important esdeveniment turístic de la vila. S'informa també de l'activitat quotidiana municipal (obres, concursos, agenda, etc.).

L'activitat comunicativa municipal es concreta també amb l'ús d'Internet amb l´objectiu de facilitar l'accés dels ciutadans a la vida municipal, i per donar a conèixer les activitats que es fan al municipi a través del web municipal www.santpedor.cat, i les xarxes socials: facebook, twitter, instagram, telegram i Youtube.

Ràdio Santpedor, al 90.0 de la FM, és l’emissora de ràdio amb suport municipal, que difon continguts locals i compagina la programació local amb l'emissió de continguts generals produïts actualment per la cooperativa Ona Bages (concurs públic).

Darrera actualització: 25.08.2021 | 13:04