L'oficina de turisme programa una visita a Santa Anna i Santa Maria de Claret

Dimecres, 21 de juny de 2023 a les 00:00

El dissabte 1 de juliol l’oficina de turisme de Santpedor farà una visita guiada a Santa Anna i Santa Maria de Claret. Serà a les 10.30h i per a participar-hi cal inscriure’s prèviament a través d’aquest enllaç

Es tracta d’una visita guiada a Claret. S’explicaran els orígens de l’indret, que donà lloc a una sagrera o petit nucli de cases en època medieval, avui desaparegut. S’entrarà a l’interior de l’església romànica de Santa Maria (segle XII) i la de Santa Anna (segle XVIII), on es podrà veure la imatge romànica de Santa Anna, copatrona de la vila, i es relataran algunes de les llegendes que inspirà la seva figura protectora.

El punt de trobada serà a les 10.30h davant de Santa Anna. La proposta s’engloba dins la iniciativa de les regidories de turisme i patrimoni de donar a conèixer els atractius del poble a través d’un servei regular de visites i rutes guiades dels elements patrimonials, naturals, històrics i emblemàtics de Santpedor. La visita coincideix sempre amb els dissabtes de plaça, cada primer dissabte de mes.

Darrera actualització: 07.06.2023 | 08:28