El Ple extraordinari urgent de desembre aprova de forma definitiva la modificació de les ordenances fiscals del 2024

Divendres, 22 de desembre de 2023
  • Es mantenen les modificacions provisionals aprovades al Ple extraordinari d’octubre, a excepció de l’ordenança fiscal de l’Impost sobre Béns Immobles que s’adequarà amb una bonificació per a famílies nombroses calculada en percentatge segons la renda d’ingressos de cada família.

El Ple extraordinari urgent celebrat aquest 22 de desembre ha aprovat de forma definitiva la modificació de les ordenances fiscals del 2024. Es mantenen les modificacions provisionals aprovades al Ple extraordinari d’octubre, a excepció de l’ordenança fiscal reguladora de l’Impost sobre Béns Immobles (IBI) de la qual s’aprova parcialment una al·legació presentada per la CUP.  A partir d’ara, s’adequarà la bonificació per a famílies nombroses calculant el percentatge segons la renda de cada nucli familiar. Fins ara la bonificació era del 90% per a totes les famílies nombroses sense fer diferència per renda familiar.
El dictamen era l’únic del Ple i s’ha aprovat amb 7 vots a favor d’ERC i Sumem x Santpedor i 6 vots en contra per part del SEAM i CUP – AMUNT.
Podeu tornar a veure el ple extraordinari a través del web de les videoactes un cop s’actualitzi la plataforma.
https://actes.santpedor.cat/session/portadaPublica

Darrera actualització: 22.12.2023 | 18:57