Èxit absolut al Room Escape de Santpedor, amb prop de 400 participants

Dilluns, 12 d'abril de 2021 a les 00:00

Aquest cap de setmana els carrers del barri antic han estat els protagonistes d’un Room escape inspirat a l’any 1918. Una activitat molt ben rebuda i adaptada totalment a la situació sanitària.  

La iniciativa de la regidoria de Joventut i el Lokal de la Vila, que s’ha portat a terme amb la col·laboració de la start up bagenca Audire, ha estat un èxit total. Unes 400 persones han participat desxifrant enigmes i descobrint pistes per aconseguir desactivar la bomba amb menys de 40 minuts.

La proposta inicial era per dissabte, i es va allargar un dia més després que les entrades s’exhaurissin en poques hores. La valoració dels assistents ha estat molt bona, i malgrat la pluja de diumenge la proposta s’ha pogut adaptar sense problemes. Les voltes i portals de Santpedor han estat clau per aixoplugar tant el material del room escape com els participants.

Els grups participants classificats tenen premi. El primer grup, el que ha aconseguit desactivar la bomba amb el mínim temps possible, podrà gaudir d’un dinar a un restaurant de Santpedor. El segon i tercer grup classificat podrà esmorzar al bar de Santpedor que més li agradi. Es tracta d’una aposta de l’Ajuntament per potenciar la restauració al poble i afavorir un dels sectors més castigats per la crisi de la Covid.

 

Darrera actualització: 12.04.2021 | 08:57