Fins al 31 de juliol es poden presentar sol·licituds per a arranjament de pisos de persones grans i persones amb discapacitat

Dimarts, 7 de juliol de 2020 a les 00:00

L'objectiu del programa d'arranjament d'habitatges és promoure l'autonomia personal i millorar la qualitat de vida al domicili de les persones grans i de les persones amb discapacitat, garantint les condicions d’accessibilitat, seguretat, higiene, habitabilitat i eficiència energètica mínimes dels habitatges objecte de les intervencions. L'Ajuntamengt destina a aquesta convocatòria 18.000€ del pressupost municipal.

Es poden presentar sol·licituds al registre de l'Ajuntament o bé de manera telemàtica, omplint el formulari que trobareu a la web.

Poden sol·licitar ajudes les persones empadronades a Santpedor de 65 anys o més, preferentment amb discapacitat igual o superior al 33% o en situació de dependència o de vulnerabilitat. També les persones empadronades de més grans de 80 anys que visquin soles o amb una altra persona gran. I les persones empadronades menors de 65 anys amb necessitats especials per poder-se desenvolupar en el dia a dia a la seva llar.

Les ajudes es destines a projectes que comportin: reformes bàsiques als habitatges que permetin garantir les condicions de seguretat, higiene i habitabilitat mínimes, afavorint l’accessibilitat i les condicions de vida de la persona dins de la llar; petites reformes d'adaptació funcional i/o la instal·lació d'ajudes tècniques als habitatges de les persones. I enguany també es destyinaran a ajudes tècniques així com elements de desplaçament, de llit i per a la comunicació.

TRAMITEU ONLINE CLICANT AQUÍ

Darrera actualització: 10.07.2020 | 11:13