Subvenció arranjament d'habitatges de persones grans i de persones amb discapacitat (e-Tram)

 

El Programa d'Arranjament d'Habitatges municipal té la finalitat de promoure l'autonomia personal i millorar la qualitat de vida al domicili de les persones grans i de les persones amb discapacitat, garantint les condicions d’accessibilitat, seguretat, higiene, habitabilitat i eficiència energètica mínimes dels habitatges objecte de les intervencions.

Les subvencions s’atorgaran en forma d’arranjaments i/o ajudes tècniques consistents en obres a realitzar en els domicilis dels beneficiaris per un import màxim que determini la convocatòria anual.

El pressupost màxim que es destinarà aquest any 2020 per a la concessió de les subvencions objecte de la present convocatòria serà de 18.000€.

Quin cost té:

Gratuït

Quan es dóna resposta:

El termini de presentació és de l'1 al 31 de juliol i abans de donar resposta es resoldran els aspectes que no s'hagin presentat adequadament.

Qui pot sol·licitar-ho:

Persones empadronades a Santpedor:
- de 65 anys o més, preferentment amb discapacitat igual o superior al 33% o en situació de dependència o de vulnerabilitat.
- més grans de 80 anys que visquin soles o amb una altra persona gran.
- menors de 65 anys amb necessitats especials per poder-se desenvolupar en el dia a dia a la seva llar.

Cal aportar:

  • Compromís de Participació (document adjunt)

    Emplenar i signar el compromis d eparticipació i adjuntar en la instància per sol·licitar la subvenció.

  • Sol·licitud de subvenció per a arranjament de pisos de persones grans i persones amb discapacitat

    Omplir la sol·licitud annexa i adjuntar-la a la instància per a demanar una ajuda per a arranjar habitatges de persones grans i de persones amb necessitats especials.

Canals de tramitació:

Darrera actualització: 08.07.2020 | 19:26