L’oficina de turisme torna a programar una visita a la Font de les Escales

Dimecres, 25 de maig de 2022 a les 00:00

El proper dissabte 4 de juny l’Ajuntament obrirà l’accés a la Font de les Escales per a poder-la visitar. Es podrà fer amb inscripció prèvia i els grups seran de 10 persones amb torns cada mitja hora entre les 10.30h i les 12.30h.  

La Font de les Escales està documentada per primer cop l'any 1291 i ubicada al subsòl de la plaça de la Font. És la font més antiga del poble i va ser fins al 1909 l'únic punt d'aprovisionament d'aigua del poble a part dels pous. La visita anirà a càrrec de la historiadora i tècnica de turisme i patrimoni de l’Ajuntament de Santpedor, Mireia Vila.  

La visita s’engloba dins la iniciativa de les regidories de turisme i patrimoni de donar a conèixer els atractius del poble a través del servei regular de visites i rutes guiades dels elements patrimonials, naturals, històrics i emblemàtics de Santpedor. Les visites es fan cada primer dissabte de mes i coincideixen amb els dissabtes de plaça, amb el mercat de proximitat i el mercat de la rampoina que organitza l’entitat Horts amb Flors amb el suport de l’Ajuntament.

INSCRIPCIONS AQUÍ

Darrera actualització: 25.05.2022 | 13:05